• Díjmentes pályázatfigyelés | Díjmentes konzultáció és pályázati tanácsadás | A pályázati anyag összeállítása | Pályázatok utógondozása

 

 Európai Uniós pályázati együttműködés keretében:

  

KEHOP 5.2.10-16 Költségvetési szervek pályázatos épületenergetikai fejlesztései  - 8 támogatott projekt előkészítésében vállaltunk szerepet


KEHOP 5.2.11-16 Fotovoltaikus rendszerek kialakítása központi költségvetési szervek részére
 - 12 támogatott projekt előkészítésében vállaltunk szerepet

 

KEHOP-5.2.9 Pályázatos épületenergetikai felhívás a közép-magyarországi régió települési önkormányzatai számára - 5 támogatott projekt előkészítésében vállaltunk szerepet

 

 Az elnyert támogatások összege 6.8 milliárd forint

A sikeres együttműködés érdekében szakértőink személyes konzultáció keretében egyeztetnek Önnel projektötletéről, fejlesztési elképzeléseiről. A konzultáció előtt lehetőség szerint adatbekérővel mérjük fel, milyen reális lehetőségek adottak a pályázni szándékozó partnereink előtt. Ennek oka, hogy feltétlenül érdemes kiszűrni azon a pályázati felhíváshoz nem illeszkedő tényezőket, melyek meghiúsíthatják a pozitív pályázati elbírálást.

A pályázatok előkészítése során egyeztetjük a projektötletet, elkészítjük a pályázati portfóliót. Az adatlapokat, csatolandó mellékleteket a pályázati felhívásban rögzített tartalmi és formai előírásoknak megfelelően dolgozzuk ki.

Szükség esetén cégcsoportunk szakértői segítségével az Ön igényei szerint energetikai tanúsítványok, tervezési feladatok és megvalósíthatósági tanulmányok, valamint műszaki, gépészeti és hatástanulmányok kidolgozását is vállaljuk.

A pályázatban megfogalmazott elképzelések megvalósítása , lebonyolítása komoly munkát kívánhat a nyertes pályázóktól. Ezen terhet a Pályázat Koordinátor Kft projektmenedzsment keretében veszi le az Ön válláról, így cége, non-profit szervezete vagy intézménye részéről ez humánerőforrás bevonással nem jár. Az esetek többségében a pályázati felhívás előír erre elkülönítendő összeget, így ez Önnek extra kiadást nem jelent.

Kollégáink segítséget tudnak nyújtani az elszámoláshoz, támogatás lehívásához és az előrehaladási jelentésekhez kapcsolódó dokumentációban. Az irányító hatóságok által lefolytatott ellenőrzéseknél, szemléknél személyes segítséget biztosítunk.

Munkánk a záró pénzügyi elszámolási jelentésen túl a projekt fenntartási időszakának végéig tart.

Cégünk folyamatosan nyomon követi az aktuális, már megjelent pályázati lehetőségeket, melyekről telefonon és írásban is értesítjük azon partnereinket, akik pályázatfigyeléssel megbíznak minket.  Továbbá a kormány által közétett ütemtervek alapján igyekszünk előre felmérni melyik pályázati lehetőségek mely partnerünk számára lehet ideális.

Honlapunkon és Facebook (https://www.facebook.com/palyazatkoordinatorkft/) oldalunkon folyamatosan értesítjük a látogatóinkat az aktuális pályázatokkal kapcsolatos hírekről és változásokról.

                    

Kapcsolat

Pályázat Koordinátor Kft.

9023 Győr, Fehérvári út. 11.
Telefon: 96/283 166
iroda@palyazatkoordinator.hu

Iratkozzon fel hírlevelünkre

Kövessen minket